Munaasabad saaxiibtinimo (Política de privacitat)

Aquesta aplicació respecta i protegeix la privadesa de tots els usuaris que utilitzen el servei. Per tal d’oferir-vos serveis més precisos i personalitzats, aquesta aplicació usarà i divulgarà la vostra informació personal d’acord amb aquesta Política de privadesa. Aquesta aplicació tractarà aquesta informació amb un alt grau de diligència i prudència. Llevat que es disposi d’una altra manera en aquesta Política de privadesa, aquesta aplicació no revelarà ni proporcionarà aquesta informació a tercers sense el vostre permís previ. Aquesta aplicació actualitzarà aquesta política de privadesa de tant en tant. En acceptar l’acord d’ús d’un servei per a aquesta aplicació, s’entén que heu acceptat tot el contingut d’aquesta política de privadesa. Aquesta política de privadesa és una part integral d’aquest acord de serveis d’aplicació.
Primer, quina informació us recopila aquesta aplicació?

  1. Aquesta aplicació no recopila informació de dades personals
    En segon lloc, l’emmagatzematge de dades
  2. Les dades només s’emmagatzemen a la base de dades local
    Tercer, avís i revisió
  3. Aquesta aplicació pot modificar els termes d’aquesta política de privadesa, segons correspongui amb l’actualització de l’aplicació, i aquestes modificacions formen part d’aquesta política de privadesa. Per als canvis importants, l’aplicació proporcionarà avisos més notoris i podeu optar per no utilitzar l’aplicació; en aquest cas, si continueu utilitzant l’aplicació, accepteu la política de privadesa revisada. Restricció.
  4. Els canvis posaran la seva satisfacció en primer lloc. Aquesta aplicació us anima a revisar la política de privadesa de l’aplicació cada vegada que utilitzeu l’aplicació.
    En quart lloc, com contactar amb aquesta aplicació
    Si teniu alguna queixa o informe sobre la seguretat de la informació de la vostra xarxa, o si teniu dubtes, comentaris o suggeriments sobre aquesta política de privadesa, la vostra informació i qualsevol pregunta relacionada amb aquesta declaració o les pràctiques de privadesa d’aquesta aplicació, poseu-vos en contacte amb aquesta aplicació. Poseu-vos en contacte amb el coordinador.

猜你喜欢

转载自blog.csdn.net/weixin_42902527/article/details/89706652
DE
今日推荐